Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

bodyjamteameuforiochendorfiner

Wiii!!! Det är SKOJIGT med BODYJAM!! Jag har teamat med Noonie på Ullevi idag, jag körde första halvan av klassen, och hon andra halvan. Mycket kul var det 😀 . Nu kör Nonne CX, sen ska vi åka hem till henne och hänga och tvätta och Les Mills-nörda oss. Tyyypisk bra fredagkväll in the life of Soof.

image

image

image

Strike a sweaty pose då, eller nåt. Imorgon har jag RPM, och sedan ska jag på kvartalsutbildningar i BODYJAM och BODYBALANCE för lovely Åsa Fornander. Söndag är jag heeelt ledig. Oj vilken trevlig helg. Bra för mig 😀 .

  • tai chi o all of the lights på en lördag, helrätt.

    axel

    March 8, 2013

  • Wow vad skoj med jam!

    pilla

    March 9, 2013

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment