Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

första dagen i götet

Succé!! Jag har lyckats ta mig igenom hela dagen utan att komma vilse EN ENDA GÅNG! Hurra! Det KAN i och för sig vara för att Nonne, som jag bor hos och som är den stjärningaste stjärnan i världen förmodligen, hela dagen har skickat informativa SMS i stil med: “God morgon. Du befinner dig just nu i Örgryte, och vill ta dig till Backaplan. Tag femman mot Länsmansgården till Vågmästareplatsen. När du hoppar av, gå ner för trappan på samma sida som du klev av. Följ karta.”  Och så med en bifogad karta då såklart, där färdvägen är markerad med rött. Helt underbart!! Jag hade troligtvis inte överlevt en enda sekund i Göteborg utan denna briljanta kvinna 😀 .

Jag började alltså min dag med att åka till Sportlife Örgryte för att lära mig hur man kör seniorpass. Den klassen ska bli min från nästa vecka, och jag ser efter idag verkligen fram emot mina seniorklasser, det verkade hur kul som helst ju! Efter det åkte jag, efter beskrivning ovan, vidare till Sportlife Backaplan för att köra mina första riktiga klasser i Götet, en 30 minuters RPM och en CXWORX. Inte så mycket folk på klasserna, men så är det ju alltid när man är ny, det är bara att börja bygga upp sina små gäng igen liksom. Tror det var runt 15 på RPMen och typ samma på CXen. De som var där körde på riktigt bra dock, och verkade mycket snälla 😀 .

Hyperfräsch cykelsal på Backaplan, alldeles nybyggd, invigdes typ förra veckan. 40 splirrans nya cyklar, allt funkade skitbra, och ljudet var finemang. Jag är mycket nöjd med tillvaron på Backaplan, där kommer jag att känna trivsel.

Efter det hade jag lite möte med Åsa och Sara, pös iväg och åt lunch, och sedan for jag vidare till Sportlife Lindholmen, där jag ju skulle ha mina eftermiddagsklasser. Slog mig ner i en bekväm soffa och hann lugnt med att göra ett par utvärderingar innan det var tid för BODYBALANCE och dagens andra RPM. Bra med folk på båda klasserna, inte exakt koll på hur många, men lilla salen som jag körde BBn i kändes nästan full, och jag såg bara ett par lediga cyllar på RPMen, så det var kul! (Stora salen tar in typ 65 pers eller nåt, den är verkligen GALET stor!) Var inte helt överens med ljudet i cykelsalen bara, måste försöka få hjälp att bli kompis med den nån dag tror jag, det blev lite burkigt i headsetet, och musiken lät inte heller toppen, och så låg det som något typ av dovt muller i bakgrunden så fort jag höjde upp lite. Det var dock en tjej som kom fram efter och sa att det hade varit så himla kul att jag hade haft så hög volym på musiken, och att alla andra spelade så jäkla lågt jämt, vilket helt spontant fick mig att misstänka att ljudanläggningen i den salen kanske inte pallar så hög volym egentligen. Ooooups 😛 .

BB-mys i lilla salen på Lindholmen.

Och nersvettad cykelsal. Så jag sammanfattar min första dag i Götet med fem klasser, tre utvärderingar, samt inte vilse en enda gång, och konstaterar att det har varit en typisk bra dag! Bra där Göteborg, keep up the good work 😀 .

  • Haha…fullt ös från början (såklart)! Jag är imponerad över ditt(?) lokalsinne och ser fram emot att se hur veckan artar sig… :) KRAM!

    Helena

    September 4, 2012

  • Jag hade gått vilse direkt, är glad att jag hittar hem om dagarna :)!

    Annoula

    September 4, 2012

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment