Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

vitamin well

För ett tag sedan fick jag hem en massa Vitamin Well, ett flak med Stevia, och ett flak Sparkling Water. Bubbelvattnet hade jag provat innan och visste att jag tyckte var smarrigt. Stevia-varianten hade jag provat ett par av smakerna, men inte alla. Nu har jag 😀 . Jag måste tyvärr hålla fast vid min första känsla, de är lite för söta för min smak. Den med citron/lime (“Control”) är den godaste tycker jag, den kan jag absolut tänka mig att dricka om jag är sugen på något sött, citronen och limen gör att den ändå smakar friskt och fräscht. Nu är ju jag ingen sån där söt-tjej. Gillar man saft och sånt så kommer man säkert att älska de andra sorterna också, så låt inte min åsikt påverka er för sjutton gubbar 😛 .

 • Fick testa de där i samband med Malmöpolisen goodiebag och jag gillar dom :)

  suz

  August 24, 2012

 • Det är så gott :)

  Jasmine

  August 24, 2012

 • Gillar också “Control”…de andra – nja.

  Helena

  August 25, 2012

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment