Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

bodycombat-final

Nu har jag kört mina två sista BC-klasser här nere i Malmö, en på Malmöfestivalen igår kväll, och en i förmiddags på Sportlife Fair Play. Två kul klasser tyckte jag själv, vilket var gött efter onsdagens mer så fadäs-klass. Det känns skönt att få avsluta med något jag själv är nöjd med liksom 😀 . Imorgon är det RPM och BODYPUMP på schemat, och sedan är det finito. Måndag morgon bär det iväg mot Stockholm i en vecka, och sedan direkt därifrån till Göteborg. Spännande!!

Jag har inte mycket att tillföra just nu, är galet trött, men jag har ett gäng bilder ni kan få titta på om ni vill 😛 .

Från festivalcombaten i fredags…

Och efter min klass idag. Inte så farligt svettig om jag får sägat sälv 😉 . Hade sälle på scen också av min grymma kollega Robban. Det livar alltid upp, och det var riktigt kul att han var på plats på min sista BC liksom. Gonna miss you kompis 😀 !!

 

 

 • Jag säger: Inte röra ett träningsfinger förrän på lördag då… Vila männska :)

  Sen säger jag: Ha det så najs i El Stockholmo, och på SS. Önskar jag också skulle dit. Buhu. Träna åt mig med!

  Till sist säger jag: Kramar

  Jojohanna

  August 26, 2012

 • På ett svarar jag: Men jag ska ju gå ATM i BODYBALANCE onsdag-fredag juuu… Måndag och tisdag får jag vila dock 😀 .

  På två svarar jag: Ååå, jag önskar också att du skulle dit, men lovar att träna lite åt dig med.

  På tre svarar jag: Kramar <3

  soffans

  August 27, 2012

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment