Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

wonderful wednesday

Vilken härlig dag jag har haft idag alltså!

Sovmorgon till nio. Västra Hamnen med en god vän hela förmiddagen, inklusive premiärbad i havet för i år.

Eftermiddagspromenad hemåt i sakta mak genom stan, med stopp på Waynes Coffee på Stortorget för att köpa tidernas smarrigaste islatte med hasselnötsmak.

CXWORX på Sportlife Kronborg.

Mina härliga onsdagsklasser på Sportlife Fair Play. (De höll för övrigt på att bli inställda idag. När jag kom till gymmet så var det fullt uppror. Ventilationen hade lagt ner dagen till ära, och BODYPUMP-instruktören hade valt att ställa in sin klass. Trams tyckte jag och insisterade på att köra ändå. Fick regionschefen i telefon, och med hennes tillåtelse och under förutsättningarna att jag såg till att mina deltagare drack mycket vatten och tog det lugnt om de höll på att tuppa av körde jag min RPM och min CXWORX. Det gick hur bra som helst. Ingen tuppade av, och mina deltagare var GRYMMA. Som vanligt 😀 . )

Just nu: Hemmagjorda hamburgare och So You Think You Can Dance på TV.

Jag vet inte, men jag har svårt att tänka mig att den här dagen hade kunnat bli bättre. Mycket svårt. Det skulle vara om jag hade vunnit en miljard på lotto eller så. Fast nu köpte jag ju ingen lott…

Beachsoffa.

CX-soffa.

Trött svettsoffa på väg hem.

Jag hoppas att ni också har haft en härlig onsdag mina vänner!!

 

 • Beach-Soffa, CX-Soffa, SvettSoffa – SnyggSoffa!
  Tur du inte kom förbi på stranden i Båstad i lördags när vi stod och svingade kettlebells – Då hade jag garanterat tappat fokus och tappat klotet i huvudet. :-)

  Anders

  July 26, 2012

 • Men! Tack för det Anders, du gjorde just min dag ännu lite bättre 😀 !

  soffans

  July 26, 2012

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment