Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

shake that ass

Oj oj oj, idag har jag fått skaka på min lilla rumpa vettu! Inte först. Först körde jag BODYPUMP 09.00 imorse och CXWORX klockan 12, och då måste man hålla rumpan helt still. Men sen! Mitt Powerstrip-vick på Folkan följdes nämligen upp med en timme BODYJAM för grymma Li 😀 . Galet roligt!! Och två timmar dans på en och samma kväll, überlyxigt ju 😀 . Li hade plockat ihop en mix av gamla låtar, och förutom att hela hon är som någon typ av liten studsboll full av energi, så har hon även grym smak, för det var en riktigt awesome mix hon fått till. Blir lätt återbesök inom en så snar framtid som möjligt!

Och så blev det pusskalas efter!

Även dagen i övrigt har varit jäkligt soft. Jag har hunnit dricka proteindrink + kaffe och diskutera de allvarligare världsproblemen (läs; män) med PC-Emelie efter min BP, luncha asiatisk buffé med Yllet (mamman) efter CXen, och ha spontant after workout-häng med diverse instruktörskollegor och annat löst folk på Babel nu på kvällen. Jorå. Mycket träning + mycket göttigt umgänge = ännu en fin-fin dag in the life of Soff. Gillart!

Imorgon ska jag ta sovmorgon, MÅSTE styra upp some serious utvärderande under dagen (fick liksom inga gjorda idag 😛 ), och slutligen kicka Scooter-BODYCOMBAT på kvällen. Night night folks 😀 !

  • Jag måste fråga dig som utvärderare: Är Les Mills kontor semesterstängt och innebär detta att jag kommer få vänta sjuuukt länge på min bodyjam-utvärdering? Tänkte att du borde veta liksom :) Går era utvärderingar genom kontoret ut till oss instruktörer eller skickar ni direkt till instruktören? Väntar nervöst…

    Olivia

    July 20, 2012

  • Hej Olivia! Nej då, vi utvärderare jobbar på, så du ska inte behöva vänta längre än vanligt :) . Lycka till med din licensutvärdering!!

    soffans

    July 20, 2012

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment