Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

scooterfinal, rå mat och annat smått och gott

En lördag fullproppad med förmiddagsaktiviteter är ju alltid trevligt. Det hade eventuellt varit ännu trevligare om jag hade sovit lite mer än två timmar inatt? Och totalt osjälvförvållad sömnbrist var det dessutom. Om det ändå bara hade varit så att jag var ute och drack drinkar långt in på småtimmarna eller nåt, då hade det ju ändå känts värt. Men att gå och lägga sig tolv och bara ligga klarvaken till fem är SJUKT överskattat ska jag be att få tala om. Det var såklart ännu svårare än vanligt att kliva ur sängen imorse, men när jag väl var uppe kände jag mig ändå hyfsat fräsch. Förmiddagens tre klasser gick fint, jag somnade inte mitt i eller så, vilket man ändå får vara nöjd med med tanke på omständigheterna 😉 .

Sista rundan av min och Robbans Scooter-BODYCOMBAT var jättekul! Jag gillar stora salen på Sportlife Folkets Park, den är stor och luftig och ljus, ljudet är bra, och golvet är helt super. Bara hardcore BC-warriors på plats sådär 12.30 en lördag när väderleksrapporten lovar sommar även i Malmö och det inte är en ordinarie klass. Två grymma besökare hade vi också, Emma som är instruktör i BP och CX på Fitness24Seven och ska gå grundutbildningen i BC om bara tre veckor, samt Suzan som kom susande från Lund. Gött!

Jag och Emma efter klassen 😀 .

Efteråt tog Suzan med mig på raw food-restaurang och bjussade på lunch 😀 . Smarrigt och trevligt var det, vi satt utomhus och fick sol på näsan (jag, Suzan satt med ryggen mot) och det kändes typiskt somrigt och bra.

Man skulle tydligen BÖRJA med desserten bestämde Suzan. Den skulle ju ändå ätas, och det är så onödigt att sitta och vänta på själva maten alldeles sysslolös när man lika gärna kan slura i sig jordgubbscheesecake under tiden. Bra där.

Min mat. Sommarsoppa tydligen. Den innehöll tomat och vattenmelon och en massa andra nyttigheter som jag inte kommer ihåg.

Suzan åt någon typ av wrap som också såg god ut. Efter vi lunchat klart och snackat färdigt så skildes vi åt, och det var ungefär då jag började känna att jag var så trött att jag i princip var radiostyrd. Med tunga ben hasade jag och Plipp oss (det var inte helt sant, Plipps ben är aldrig tunga, jag tror inte att ben blir tunga när ägaren väger 4,5 kilo, för hon ser alltid sjukt sportig ut, springer jämt höga knän) ett varv runt Pildammsparken.

Det ljuvliga vädret gjorde dock promenaden trevlig trots tröttman. När jag kom hem så hade jag bestämt att jag INTE fick somna, för då skulle det ju bli svårt att sova inatt igen. Jag skulle bara lägga mig på sängen en liten stund, ta en liten lutare så att säga. Jorå. Vaknade tre timmar senare. Crap!

Nu har jag iallafall kvicknat till, och ätit middag. Gjorde hemmagjorda hamburgare. Gott. Dagens fundering dock. Titta på den här etiketten:

“Lika god till burgare som till korv och pasta.” Eh ja. Det ÄR ju en hamburgerdressing? Det är ju till och med en burgare på bilden. Då vore det väl störigt om den INTE var god just till burgare? Borde det inte stå “Lika god till korv och pasta som till burgare.” tänker jag? Det hade varit betydligt mer logiskt. Det hade inte varit sant (fy och usch för att kleta sånt på pasta), men det hade varit mer logiskt.

Slutligen vill jag bara säga att jag just i detta nu är lite bitter för att jag inte befinner mig i Skanör på Näset Open Air musikfestival och lyssnar på mina bröder som gigsar med sitt band Bleek. Ingen kunde följa med mig, och jag ville inte åka dit själv. Typisk dum sak. Nä, nu har jag pladdrat länge nog. Ni som tog er till slutet, tack för ert tålamod, och vi hörs imorrn då 😀 ! Love / Trött-Soff

 

 • 1. Du borde sova mer
  2. Det är enligt mig den godaste dressingen!

  Johan

  July 22, 2012

 • 1. Som fan att jag borde 😀 . 2. Ja jag gillar den också på burgare, men inte på pasta väl!?

  soffans

  July 22, 2012

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment