Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

morgonlöpning (om än ofrivillig)

Efter att ha skrutit helt ogenerat om hur grym jag var igår, så inledde jag den här dagen med att vara inte grym över huvud taget. Det här med mina morgonklasser verkar vara något av en följetång, alltid är det någonting som går på röven (pardon my french), fast oftast är det mer så att jag klämmer fingrarna i vattenflaskan och är allmänt klantig. Idag FÖRSOV JAG MIG!! Det får bara inte lov att hända!

Jag vaknade av att telefonen ringde. Prick nio när klassen skulle ha börjat! Kaos och katastrof! Jag drog på mig ett par tights och en top, på med löparskorna, musiken i handen, och sprang hela vägen till gymmet. Tio över nio var jag där och släppte in mina deltagare, så klassen kunde köra igång kvart över. Klara var vi nio minuter över tio, vilket jag ändå får tycka var rätt så effektivt jobbat. Vissa fick smita innan stretchen, och jag plockade undan deras grejer efteråt. Så, ingen fullständig katastrof till slut ändå, men det kändes jädrigt oproffsigt. Jag som är något av ett kontrollfreak, och ALLTID är på gymmet i sjukligt god tid innan mina klasser för att förbereda, lyssnar på musiken innan osv. kände mig något ur balans där i början. Uppvärmningen blev nog hyfsat förvirrad, men sedan lugnade jag ner mig och resten av klassen gick bra. Hu. Det tänker jag ALDRIG göra om!

Nu kan den här dagen bara bli bättre 😛 . (Ta i trä!)

  • phuu! Vilken start på dagen. Grymt bra jobbat Soffan. :)

    Åsa

    June 14, 2012

  • Finns ingen värre start på dagen! Har hänt mig en gång när jag försov mig till morgonspinningen och vaknade 6.25, fem minuter innan passets start. På spinningcykeln 06.35 med adrenalin sprutande ur öronen. Kallsvettades första kvarten och trodde jag skulle dö på kuppen men det redde ut sig…. puh. VIll aldrig vara med om det igen!

    Anna (orka mera)

    June 14, 2012

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment